adjustProjectes

El futur és la nostra energia

Institucions Fundació NaturgyEscola Font Rosella
Projecte Font Rosella

L’aliança de l’escola Font Rosella amb la Fundació Naturgy, en el marc del programa Magnet, els permet avançar en l’enfocament globalitzat dels aprenentatges a partir del coneixement i la ciència, amb la intenció de constituir-se en una comunitat d’aprenentatge.

L’equip docent del centre entoma aquest repte amb il·lusió, acompanyats d’una institució amb molta experiència en l’àmbit de l’energia, amb un bagatge educatiu important, que els guiarà per aprofundir en el coneixement científic i tecnològic, a través de la seva història i la seva evolució. Aquest àmbit els ajuda també a conscienciar en la sostenibilitat i la cura del medi ambient, com un valor imprescindible en l’aprenentatge de l’alumnat del nostre temps.

Amb aquest projecte pretenen promoure que els nens i nenes estiguin informats, a partir de les necessitats i inquietuds, del món que els envolta. I construeixin coneixement significatiu; què sàpiguen “què hi ha”, a partir dels coneixements previs i la cerca d’informació; i es plantegin “què puc fer”, desenvolupant hipòtesis de treball per cercar solucions. I també dotar-los d’esperit crític per saber “què val la pena fer”, que els permeti treure conclusions encertades per aconseguir un desenvolupament integral.

Aliances

account_balanceInstitucions

Fundació Naturgy

La Fundació Naturgy ofereix nombroses propostes educatives i divulgatives que tenen per objectiu la transmissió de valors envers el canvi de model energ
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Font Rosella

A l’escola Font Rosella, l’alumne és el centre de l’aprenentatge, a qui es dona supor en tot moment perquè expressi els seus talents i els desenvol
Llegir més