Portes obertes per conèixer els centres Magnet

Tags
  • aliances magnet

Escollir centre de primària o secundària per als fills és una decisió important i la visita a les escoles i instituts és un dels elements determinants per a moltes famílies. Durant les setmanes prèvies al període de preinscripció d’educació infantil de segon cicle, educació primària i secundària obligatòria, que va del 15 al 24 de març a infantil (2n cicle) i primària i del 17 al 24 de març  a secundària, els centres Magnet obriran les seves portes a les famílies i als futurs alumnes.

Durant les jornades de portes obertes, les escoles i instituts Magnet informaran sobre el projecte educatiu del centre, els programes en què participen i els serveis que ofereixen, entre d’altres aspectes. Tradicionalment, aquestes jornades solien incloure una visita als espais i equipaments del centre acompanyats de membres de l’equip directiu, docents, membres de l’AMPA i, fins i tot, alumnes disposats a aclarir dubtes i compartir els seus distintius. Però, enguany, les instruccions per a l’organització de jornades de portes obertes presencials als centres educatius per al procés de preinscripció del curs 2021-2022 a causa de la situació pandèmica no ho permeten.

En aquest context, els centres han optat per fer visites presencials d’un màxim 10 persones i fora de l’horari lectiu. Algunes escoles i instituts també han optat per oferir trobades virtuals o bé trucades al centre per resoldre els dubtes d’una forma més propera. Les visites a les escoles bressol per part dels centres de primària i les visites de l’alumnat de 6è als instituts també s’han substituït, en la major part dels casos, per trobades virtuals.

Portes obertes dels centres Magnet

Consulteu calendaris amb els dies i hores de les portes obertes virtuals i presencials, amb inscripció prèvia, al web de les escoles i instituts Magnet.

Escola Joaquim Blume (Sabadell)

Escola Rocafonda (Mataró)

Escola Camps Elisis (Lleida)

Escola Gayarre (Barcelona)

Escola Montessori (Rubí)

Escola Tanit (Santa Coloma de Gramenet)

Institut La Ribera (Montcada i Reixac)

Escola Vila-Romà (Palamós)

Escola Àgora (Girona)

Escola Font Rosella (Sabadell)

Escola Sant Ignasi (Manresa)

Institut Nicolau Copèrnic (Terrassa)

Institut El Ter (Manlleu)

Escola Josep Manuel Peramàs (Sabadell)

Escola Saavedra (Tarragona)

Escola La Guàrdia (St. Vicenç dels Horts)

Escola Marià Fortuny (Reus)

Escola Miralletes (Barcelona)

Escola Pau Casals (Rubí)

Escola Mas Casanovas (Barcelona)

Institut Guillem Catà (Manresa)

Institut La Ribera (Montcada i Reixac)

Institut Moisès Broggi (Barcelona)

Escola Samuntada (Sabadell)

Escola Josep Maria de Sagarra (Barcelona)