account_balanceInstitucions

ISGlobal (Institut de Salut Global de Barcelona)

Xarxes sociales
Correu electrònic info@isglobal.org

L’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) és el fruit d’una aliança innovadora entre la Fundació “la Caixa” i institucions acadèmiques i governamentals per contribuir a l’esforç de la comunitat internacional amb l’objectiu d’afrontar els reptes de la salut en un món globalitzat.

ISGlobal consolida un node d’excel·lència basat en la recerca que té el seu origen en els àmbits hospitalari (Hospital Clínic i Parc de Salut MAR) i acadèmic (Universitat de Barcelona i Universitat Pompeu Fabra) i que en el camp de la salut global acumula més de 30 anys d’experiència. El seu model de treball es basa en la generació de coneixement científic a través dels Programes i Grups de recerca, i en la seva translació a través de les àrees de Formació i Anàlisi i Desenvolupament Global.

ISGlobal té com a objectiu millorar la salut i promoure l’equitat en salut a través de l’excel·lència en la recerca i de la translació i aplicació del coneixement.

Campus Clínic
C/ Rosselló, 132, 5è 2a
08036 Barcelona
Tel. +34 93 227 1806

Campus Mar
C/ Doctor Aiguader, 88
08003. Barcelona
Tel. +34 93 214 7300

Aliances

adjustProjectes

El futur és la nostra energia

ISGlobal (Institut de Salut Global de Barcelona)Fundació NaturgyEscola Font Rosella
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Font Rosella

A l’escola Font Rosella, l’alumne és el centre de l’aprenentatge, a qui es dona suport en tot moment perquè expressi els seus talents i els desenvo
Llegir més