adjustProjectes

Que no t’ho expliquin, descobreix-ho!

Institucions CREAFEscola Josep Manuel Peramàs
Projecte Magnet Escola Peremas

L’escola J.M.Peramàs sempre s’ha caracteritzat per la recerca continua de la innovació pedagògica i la millora. Aquesta visió els ha portat a participar en el projecte Magnet, aliances per l’èxit educatiu.

L’escola defensa que la curiositat és el motor de l’aprenentatge, i és per això que aposta per l’observació, la descoberta, la manipulació i la investigació; aspectes inherents al CREAF (Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals). Aquesta aliança els ha de permetre portar la ciència a les aules, l’observació del medi des del punt de vista científic, i transmetre valors tan importants com la sostenibiliat i la cura del medi ambient.

Mitjançant un aprenentatge competencial i transversal, on l’alumne és el principal protagonista, i on totes i tots tenen un paper important, el centre educatiu vol fer palès el seu lema, aula a aula, infant a infant: Que no t’ho expliquin, descobreix-ho!

Aliances

account_balanceInstitucions

CREAF

El CREAF és un centre de recerca públic dedicat a l'ecologia terrestre i a l'anàlisi del territori, que produeix coneixements i metodologies per a la co
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Josep Manuel Peramàs

L’escola basa el seu projecte a fomentar un alumnat amb una actitud curiosa, crítica i investigadora, que els ajudi a pensar per ells mateixos, tot dese
Llegir més

Equip magnet

Contingut relacionat

Els centres Magnet comparteixen propostes educatives a Catalunya Ràdio

Les escoles i instituts Magnet comparteixen les seves propostes educatives al programa Popap Escolar de Catalunya...
Llegir més