adjustProjectes

Al Gayarre, la ciència ens mou!

Institucions Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)Escola Gayarre
Projecte Magnet Gayarre

L’escola Gayarre i l’IBEC (Institut de Bioenginyeria de Catalunya) treballen junts per compartir experiències i aprendre plegats. La ciència, la indagació i l’experimentació són processos d’aprenentatge que utilitza el centre educatiu per dur a terme el mètode científic i per construir coneixement. El centre fa pinya amb la institució d’excel·lència per créixer i fer front als reptes de la societat d’avui i de demà.

L’IBEC, com a company de viatge, ajuda l’escola a incorporar una mirada científica en el dia a dia. Dins d’un enfocament globalitzat d’aprenentatge, es potencia la indagació, la creativitat i la reflexió.

D’aquesta aliança MAGNET neix una relació de creixement i enriquiment mutu. Aquesta sinergia suposa una oportunitat per enfortir vincles amb tota la comunitat educativa i l’entorn.

Aliances

account_balanceInstitucions

Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

L’IBEC és un centre de recerca dedicat a la investigació interdisciplinària de primera línia, amb la qual, mitjançant la creació de coneixement, co
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Gayarre

L’Escola Gayarre és una comunitat educativa pública ubicada al barri de Sants, de Barcelona. El centre vetlla per una educació competencial en què l
Llegir més

Equip magnet

Pilar Jiménez

Coordinadora de difusió de la ciència i educació científica Institut de Bioenginyeria de Catalunya