adjustProjectes

Pau Casals, una escola de pel·lícula

Institucions Filmoteca de CatalunyaEscola Pau Casals Rubí

L’Escola Pau Casals Rubí, que sempre ha tingut com a finalitat que l’alumnat pensi per si mateix, ha vist com una gran oportunitat participar en el programa Magnet, per impregnar tot el centre amb un programa educatiu de qualitat.

L’aliança amb la Filmoteca de Catalunya encaixa totalment amb els objectius educatius del centre, ja que el cinema és un bon llenguatge per acompanyar la construcció d’identitats personals i col·lectives vinculades al pensament crític, creatiu i curós. A través del cinema, els i les alumnes descobreixen què tenen en comú amb els altres i comprenen que poden construir altres realitats.

La didàctica de l’escola Pau Casals, que es basa fer, pensar i comunicar, facilita que s’aprenguin i es practiquin un munt de valors i de relacions interpersonals que enforteixen l’acció educativa i el benestar dels alumnes, els mestres i les famílies. Aquest tipus d’aprenentatge fomenta un esperit indagador i agosarat i estimula la deliberació i la descoberta.

Aliances

account_balanceInstitucions

Filmoteca de Catalunya

La Filmoteca de Catalunya, que va néixer l’any 1981, té com a missió principal la recuperació, la conservació, la investigació i la difusió de les
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Pau Casals Rubí

L’Escola Pau Casals Rubí és una filoscola, és a dir que aplica el Projecte de Filosofia 3/18, des de P3 fins a 6è. D’aquesta manera, els alumnes ap
Llegir més

Equip magnet

Anna Camps

Coordinadora Serveis Educatius Filmoteca de Catalunya

Noemí Sas

Coordinadora dels Serveis Educatius Filmoteca de Catalunya

Contingut relacionat

Taller de cartells cinematogràfics a l’Escola Pau Casals

La Filmoteca de Catalunya va formar el professorat, que traslladarà el coneixment a l'aula.
Obrir enllaç