groupEquip

Claustre Escola Pau Casals Rubí

"Hem convertit el claustre en una veritable comunitat de pràctica".

Claustre Escola Pau Casals

Anirem un pas més enllà, plantejant-nos un canvi profund, que ja hem engegat i que volem aprofundir, que sacsegi la nostra escola per dins i cap enfora. Després d’un llarg període on tota la comunitat educativa de l’escola hem lluitat i aconseguit la rehabilitació del nostre edifici, ara és el moment per a la transformació definitiva.

Un dels nostres objectius claus és consolidar el projecte Filosofia 3/18 a l’escola, aprofundint en processos innovadors d’ensenyament – aprenentatge, convertint el claustre en una veritable comunitat de pràctica. Hem establert l’aliança Magnet amb una Institució de referència: La Filmoteca Nacional de Catalunya, que de ben segur ens ajudarà a buscar l’aplicabilitat de la filosofia en els diversos camps del coneixement. La formació del nostre claustre serà impartida pel Grup IREF, pioners a l’hora d’introduir el programa Philosophy for Children a Catalunya.

En definitiva, ser Escola Magnet ens permetrà cohesionar encara més tota la comunitat educativa: alumnat, famílies i mestres, al voltant d’un projecte potent que ajudarà també a crear identitat d’escola.

Vinculació

adjustProjectes

Pau Casals, una escola de pel·lícula

Filmoteca de CatalunyaEscola Pau Casals Rubí
Llegir més
account_balanceInstitucions

Filmoteca de Catalunya

La Filmoteca de Catalunya, que va néixer l’any 1981, té com a missió principal la recuperació, la conservació, la investigació i la difusió de les
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Pau Casals Rubí

L’Escola Pau Casals Rubí és una filoscola, és a dir que aplica el Projecte de Filosofia 3/18, des de P3 fins a 6è. D’aquesta manera, els alumnes ap
Llegir més

Contingut relacionat

Propostes educatives magnètiques al Popap Escolar de Catalunya Ràdio

Les escoles i instituts Magnet comparteixen les seves propostes educatives al programa Popap Escolar de Catalunya...
Llegir més

Eines comunicatives per reforçar el vincle entre centre i famílies

Les famílies han passat de rebre la circular informativa de l’escola o institut impresa en paper...
Llegir més