Les escoles Montessori i Pau Casals premiades amb els Baldiri Reixac

Tags
  • transformació educativa
Els Baldiri i Reixac premien a dues escoles Magnet

Els dos centres Magnet guardonats amb els Premis Baldiri Reixac són de Rubí, l’escola Montessori, que ha estat guanyadora dels premis en la categoria Escola pel seu projecte educatiu i l’escola Pau Casals premiada en la categoria Experiències, per la realització del curtmetratge Un Conte de Nadal, basat en l’obra de Charles Dickens.

L’escola Montessori de Rubí, en aliança Magnet amb el CIM-UPC, és un dels deu centres catalans guanyadors aquest any dels Premis Baldiri Reixac en la categoria Escola. El premi Baldiri Escola reconeix els projectes educatius singulars que aportin solucions i respostes als reptes actuals i que, alhora, situen la cultura, la llengua i la creativitat com a eixos vertebradors. El premi té una dotació econòmica de 3.000 euros, una placa de reconeixement i una versió digital del premi. A més, dos docents del Montessori podran participar gratuïtament en la “Formació en pedagogies artístiques 2020”.

L’escola Pau Casals, també de Rubí, en aliança Magnet amb la Filmoteca, ha estat una de les vint-i-cinc guanyadores d’un premi Baldiri Reixac, en la categoria Experiències, per la realització del curtmetratge Un Conte de Nadal, basat en l’obra de Charles Dickens. El premi té una dotació de 500 euros.

Els premis Baldiri Reixac són una iniciativa de la Fundació Carulla amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya. Els guardons arriben enguany a la seva edició número 42.