adjustProjectes

Descobreix el món a través de l’art contemporani

Institucions MACBA – Museu d’Art Contemporani de BarcelonaEscola Josep Maria de Sagarra

L’aliança entre l’Escola Josep Maria de Sagarra i el MACBA, iniciada l’any 2012, permet al centre treballar de forma competencial, utilitzant l’art com a eix vertebrador del projecte educatiu. Així, a partir d’una motivació artística, es treballen les competències i els coneixements de totes les matèries.

L’objectiu d’aquesta metodologia no és crear artistes, sinó promoure l’adquisició de coneixements que permetin a l’infant entendre el món i aprendre en un entorn respectuós amb ell i amb les seves necessitats.

L’art contemporani utilitza diferents llenguatges per expressar i interpretar el món on vivim. La col·laboració amb el MACBA facilita que es treballin aquests llenguatges a l’aula, que, barrejats amb una mirada científica, es converteixen en exposicions, maquetes i altres dinàmiques que fomenten el desig d’aprendre i aporten noves idees i coneixements.

 

Aliances

account_balanceInstitucions

MACBA - Museu d'Art Contemporani de Barcelona

El Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) assumeix, com a ens públic, la responsabilitat de transmetre l’art contemporani, oferir una multiplic
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Josep Maria de Sagarra

L’Escola Josep Maria de Sagarra promou metodologies que permeten a l’infant aprendre en un entorn respectuós amb ell i les seves necessitats, on l’a
Llegir més

Equip magnet

Contingut relacionat

Article ‘Escola Josep Maria Sagarra, un projecte Magnet que garanteix l’equitat’

Llegeix l'article de Jaume Carbonell a "El diari de l'educació" sobre la transformació de l'escola Josep...
Obrir enllaç