adjustProjectes

Creixem descobrint el Ter

Institucions Museu del TerInstitut del Ter

La participació de l’Institut del Ter en el programa Magnet, amb l’aliança del Museu del Ter, li ha permès avançar en un enfocament globalitzat dels aprenentatges a partir del coneixement i la conservació del patrimoni natural, històric i cultural del riu.

L’alumnat i el professorat, gràcies al suport del Museu del Ter, han pogut treballar en la conservació i el manteniment d’un tram del riu i han desenvolupat activitats d’aprenentatge ambiental, però alhora aquest eix ha servit com a fil conductor en les diverses àrees d’aprenentatge.

Amb el projecte RestauraTer, l’alumnat col·labora en la restauració i documentació de peces museístiques. I projectes com el VimeTer han permès desenvolupar un projecte molt STEAM, on a partir del coneixement del passat històric del municipi i de les fibres naturals del bosc de ribera, l’alumnat ha dissenyat i construït una pèrgola per al camí d’accés a l’institut.

La vinculació dels continguts curriculars a l’entorn i a la realitat afavoreixen un aprenentatge profund i significatiu. L’alumnat pren consciència de la funcionalitat dels continguts, així com de la seva connexió amb altres àmbits educatius i de la vida quotidiana.

Aliances

account_balanceInstitucions

Museu del Ter

El Museu del Ter és un museu de territori i societat. Ocupa l’antiga filatura de can Sanglas, a Manlleu, on, entre altres coses, investiga, conserva i d
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Institut del Ter

L’Institut del Ter és un centre acollidor i familiar, amb un equip de professors implicat en l’educació i la millora de la qualitat de l’ensenyamen
Llegir més