adjustProjectes

Al Blume, tots comptem. Suma-t’hi!

Institucions Centre de Recerca MatemàticaEscola Joquim Blume

L’escola Joaquim Blume troba en el programa Magnet i la seva aliança amb el Centre de Recerca Matemàtica un espai real per a l’aprofundiment i la reflexió sobre el treball matemàtic, orientat al canvi.

Les matemàtiques formen part del dia a dia de les persones i desenvolupen capacitats intel·lectuals molt importants per a la formació global de l’alumnat. Les matemàtiques són el centre del programa educatiu de l’escola, però unes matemàtiques basades en les persones i orientades a la comprensió del món per poder-hi actuar amb sentit crític. I aquest enfocament el saben transmetre molt bé els investigadors del Centre de Recerca Matemàtica.

Per a l’equip educatiu és també un repte formar-se i aplicar aquest canvi de paradigma per fer que les matemàtiques siguin més competencials i s’apropin a la realitat que ens envolta. L’alumnat està motivat, vol investigar per conèixer el perquè de les coses, i les famílies estan més implicades en el projecte educatiu dels seus fills.

Aliances

account_balanceInstitucions

Centre de Recerca Matemàtica

L'objectiu del Centre de Recerca Matemàtica és el foment de la recerca i la formació avançada en l'àmbit de les...
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Joquim Blume

L’Escola Joaquim Blume centra la seva educació en el pensament matemàtic, científic i tecnològic, integrant la innovació i les noves...
Llegir més
2