Un espectacle de màgia i moltes matemàtiques a l’escola Joaquim Blume

Tags
  • aliances magnet

Les matemàtiques són el centre del programa educatiu de l’escola Joaquim Blume de Sabadell, però unes matemàtiques basades en les persones i orientades a la comprensió del món per poder-hi actuar amb sentit crític. I aquest enfocament el saben transmetre molt bé els investigadors del Centre de Recerca Matemàtica, amb qui formen aliança.

En el marc d’aquesta aliança Magnet, i amb la voluntat de divulgar que les matemàtiques formen part del dia a dia de les persones i desenvolupen capacitats intel·lectuals molt importants per a la formació global de l’alumnat, l’escola oferirà un espectacle de màgia matemàtica. Serà el proper dissabte 6 de març a partir de les 11.45 hores del matí al pati de l’escola (Ronda de Bellesguard, 35, 08203 Sabadell, Barcelona) i per assistir-hi caldrà inscripció prèvia a joaquimblume.cat

Espectacle, està adreçat al públic familiar, estarà conduït per el mag Albert Llorens, concertista de piano, llicenciat en matemàtiques i il·lusionista a temps complet per a teatre i televisió ens oferirà una experiència única.