groupEquip

Daniel Ramos

Coordinador de Outreach Centre de Recerca Matemàtica
Correu: dramos@crm.cat

Hem de mostrar i motivar als alumnes per tal que puguin veure el món amb aquestes ulleres matemàtiques.

Daniel Ramos bn web

Doctor en matemàtiques per la UAB, des de 2018 ha canviat la recerca per la divulgació de les matemàtiques. Director de continguts de l’associació IMAGINARY a Alemanya, organitza projectes de comunicació de matemàtiques i exposicions per a museus de ciències, com ara “La La Lab – les matemàtiques de la música” (2019-2020) de la que n’és comisari.

Des de 2020 treballa també com a coordinador de Outreach (difusió al públic general) al CRM, donant suport als investigadors per fer la seva recerca més visible al públic general i la societat.

Del programa Magnet diu: “Quan veus el món des d’un punt de vista matemàtic, ho veus d’una altra manera. Imagines relacions, regles de funcionament, patrons que es repeteixen… Hem de mostrar i motivar als alumnes per tal que puguin veure el món amb aquestes ulleres matemàtiques. El programa Magnet ens apropa als que ens dediquem a pensar el món matemàticament, als que tenen una mirada plena de curiositat i somnis de futur.”

Vinculació

adjustProjectes

Al Blume, tots comptem. Suma-t’hi!

Centre de Recerca MatemàticaEscola Joquim Blume
Llegir més
account_balanceInstitucions

Centre de Recerca Matemàtica

L'objectiu del Centre de Recerca Matemàtica és el foment de la recerca i la formació avançada en l'àmbit de les matemàtiques, mitjançant la col·lab
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Joquim Blume

L’Escola Joaquim Blume centra la seva educació en el pensament matemàtic, científic i tecnològic, integrant la innovació i les noves tecnologies en
Llegir més

Contingut relacionat

“Magnet ens ha permès entrar al món educatiu de primària” Lluís Alsedà, director del CRM

Lluís Alsedà, director del Centre de Recerca Matemàtica (CRM), catedràtic de matemàtica aplicada a la Universitat...
Llegir més