Propostes educatives magnètiques al Popap Escolar de Catalunya Ràdio

Tags
  • aliances magnet
  • propostes educatives
popap escolar b20

Les escoles i instituts Magnet comparteixen les seves propostes educatives al programa Popap Escolar de Catalunya Ràdio, que s’emet diàriament per promoure continguts que contribueixin a l’aprenentatge dels alumnes catalans que s’han quedat sense classes pel confinament. El programa de Catalunya Ràdio s’emet fruit d’un acord amb el Departament d’Educació i té la voluntat d’oferir propostes de matemàtiques, llengües, art, ciències, anglès, música o història al més d’un milió i mig d’alumnes del país.

La voluntat divulgativa dels centres Magnet ha empès a algunes escoles a participar al programa radiofònic i compartir-hi propostes educatives relacionades amb la seva institució partner. És el cas de l’escola Pau Casals, en aliança amb la Filmoteca de Catalunya, que va explicar com elaborar vídeos stop motion. Rosana Martín, cap d’estudis del centre educatiu de Rubí, va oferir a l’audiència l’oportunitat de fer una activitat creativa i de cinema per entendre el pas de la imatge fixa a la imatge en moviment, en definitiva, per entendre el cinema. Si voleu aprendre’n podeu recuperar el vídeotutorial o bé tornar a escoltar el programa emès divendres 17 d’abril.

L’escola Montessori de Rubí, en aliança Magnet amb el CIM-UPC, va proposar elaborar una capsa de llum, experiment amb llum, ombres i projeccions. La mestra d’educació especial, Emma Escribano va parlar de Tinkering i les vocacions STEAM i va presentar activitats relacionades amb l’experimentació que realitzen a l’escola. Podeu escoltar el programa emès divendres 24 d’abril.

Està previst que l’escola Tanit de Santa Coloma de Gramenet, en aliança Magnet amb l’Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC), ens expliqui com entendre els corrents marins el dijous 30 d’abril a les 16 hores. L’escola Sant Ignasi de Manresa, en aliança Magnet amb la Fundació Althaia, explicarà com i quant creixem divendres 8 de maig.

Més propostes magnètiques al Popap Escolar:

Els centres Magnet comparteixen propostes educatives a Catalunya Ràdio

Propostes educatives Magnet al Popap Escolar de Catalunya Ràdio