adjustProjectes

Som de la Ribera!

Institucions Institut de Recerca de l’Aigua de la UB (IdRA)Institut La Ribera

L’institut La Ribera, de Montcada i Reixac, té en l’Instiut de Recerca de l’Aigua de la Universitat de Barcelona (IdRA) el millor aliat, tenint en compte la relació d’aquesta població amb el riu Besòs i el seu patrimoni cultural i històric relacionat amb l’aigua: la Casa de la Mina, la Casa de les Aigües i l’estructura hidràulica mil·lenària del Rec Comtal.

Per tot això, l’eix del seu projecte Magnet gira entorn de la temàtica de l’aigua a Montcada, tant des de la perspectiva científicotècnica com històrica i social. IdRA hi juga un paper bàsic en la transmissió de coneixements, metodologies de recerca i treball interdisciplinari. La lluita contra la contaminació, l’ús racional de l’aigua, l’esforç per superar les deficiències d’abastament i la previsió i gestió de situacions extremes (sequeres i inundacions) són alguns dels exemples d’aquest treball.

El programa Magnet és una oportunitat per a l’institut per oferir un aprenentatge adaptat a les necessitats formatives de l’alumnat en la societat actual, implementant noves metodologies de treball. Amb una formació i acompanyament constants i amb l’aliança amb un institució de prestigi, el centre educatiu avança cap a un enfocament multidisciplinari i un aprenentatge significatiu, que situa l’alumne al centre.

Aliances

account_balanceInstitucions

Institut de Recerca de l’Aigua de la UB (IdRA)

L’Institut de Recerca de l’Aigua (IdRA) és una estructura de recerca de la Universitat de Barcelona. Està format per més...
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Institut La Ribera

L’Institut La Ribera acompanya cada noi i noia en el camí del seu projecte vital, acceptant les persones pel que...
Llegir més
3

Contingut relacionat