adjustProjectes

Acompanyant els infants en el seu desenvolupament intel·lectual i emocional

Institucions CosmoCaixa, Museu de la Ciència de l’Obra Social “la Caixa”Escola Miralletes

La ciència entra a les aules de l’Escola Miralletes a través de la seva aliança amb CosmoCaixa, Museu de la Ciència de l’Obra Social “la Caixa”. Aquesta col·laboració converteix l’escola en un espai obert, on l’aprenentatge esdevé una tasca interdisciplinària que connecta sabers i coneixement.

L’eix clau de la metodologia de l’escola és la motivació per descobrir, a partir de les preguntes que entren a l’aula i que han d’ajudar l’alumnat a entendre el món. Incorporar la perspectiva científica a les diferents àrees educatives genera espais perquè pugui reflexionar sobre els seus processos d’investigació, avaluar com ho fan els científics, dissenyar experiments que cerquen evidències i argumentar les seves explicacions.

L’escola considera l’alumne protagonista actiu del seu procés d’aprenentatge i de vida i dona prioritat a la cura de la seva autoestima i creixement personal. Per això, partint dels valors del constructivisme, ofereix canals per ajudar l’alumnat a pensar per ell mateix, investigar, aprendre dels seus errors i encerts i ser crític. Cosmocaixa és un bon aliat per generar el diàleg necessari per adquirir coneixements.

Aliances

account_balanceInstitucions

CosmoCaixa, Museu de la Ciència de l’Obra Social “la Caixa”

CosmoCaixa, el Museu de la Ciència de l’Obra Social “la Caixa”, té com a objectiu fer...
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Miralletes

L’escola Miralletes està immersa en un projecte metodològic integral, en el qual els alumnes són els...
Llegir més