groupEquip

Victòria Carbó

Formadora
Victòria Carbó

Mestra d’Educació Primària amb 35 anys d’experiència a l’escola pública, treballant de tutora, i de cap d’estudis durant 3 cursos.

Membre de l’equip i formadora d’educació infantil i primària del CESIRE- CDEC, durant el període 2005 a 2010, per a la implementació de l’Aula de Ciències amb suport TIC a infantil i primària.

Professora-col·laboradora de l’equip docent del Departament de Didàctica del Medi Social i Natural UAB, durant el curs 2011-2012, en el Grau d’Educació Infantil.

Formadora del seminari “L’activitat científica escolar”, que organitza el CRP de Santa Coloma de Gramanet, dins el marc del Congrés de Ciències d’Educació Infantil i Primària de Santa Coloma de Gramanet durant els cursos  2017-18 i 2018-19.

Vinculació

adjustProjectes

Naveguem junts per aprendre plegats

Institut de Ciències del Mar – CSICEscola Tanit
Llegir més
account_balanceInstitucions

Institut de Ciències del Mar - CSIC

L’Institut de Ciències del Mar (ICM) és el centre més gran de recerca marina d'Espanya i un dels més importants de la regió Mediterrània. Una llarg
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Tanit

L’Escola Tanit és una Comunitat d'Aprenentatge, un centre participatiu obert a l'entorn, on es contempla l'educació com un procés integral de l'alumne
Llegir més

Contingut relacionat

Un submarí a l’escola Tanit, una experiència 100% Magnet

L'escola Tanit de Santa Coloma de Gramenet ha tingut un submarí durant uns dies al centre....
Llegir més