adjustProjectes

Explora, pensa, creix al Rocagrossa

Institucions Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB)Institut Rocagrossa
Laboratori institut Rocagrossa Lloret de Mar p

L’Institut Rocagrossa treballa per una educació de qualitat i inclusiva. Manté l’essència d’una educació propera a les necessitats de l’alumnat, de les famílies i de l’entorn. L’esport i l’activitat física ha servit d’eix vertebrador i ara, a través de l’aliança amb el CEAB-CSIC, s’ampliarà amb l’eix de la ciència i la recerca.

Amb l’eix vertebrador de la ciència i la recerca, l’Institut Rocagrossa ofereix a l’alumnat una manera crítica de pensar i comprendre el món, estimulant el pensament crític i la reflexió per tal que sigui capaç de donar sentit a les evidències que descobreix. Per a fer-ho possible, el claustre elaborar propostes de treball que promoguin el pensament científic: la curiositat, l’anticipació, la reflexió, la cerca de solucions creatives, la deducció, la interrelació de coneixements previs amb els nous per a interpretar la realitat, la comprovació d’hipòtesis, l’observació i la experimentació, entre molts d’altres.

L’aliança del centre de secundària de Lloret de Mar amb el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) serà un catalitzador per estimular el pensament científic de l’alumnat. L’expertesa i l’activitat investigadora en els àmbits de l’ecologia i la biologia d’organismes, tant de sistemes marins com d’aigües continentals de les més de 170 persones recercadores del CEAB-CSIC ajudarà a promoure el pensament científic de la comunitat educativa de l’Institut Rocagrossa.

Aliances

account_balanceInstitucions

Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB)

El Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB) és un centre d’investigació del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), que depèn d
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Institut Rocagrossa

L’institut Rocagrossa treballa per una educació de qualitat i inclusiva. Manté l’essència d’una educació propera a les necessitats de l'alumnat,
Llegir més

Equip magnet

Marta Simón

Formadora

Contingut relacionat

L’Institut Rocagrossa visita el Jardí botànic Marimurtra amb el CEAB-CSIC

L'alumnat de 4t d’ESO van fer una visita científica al Jardí botànic Marimurtra de Blanes amb...
Obrir enllaç

L’Ins. Rocagrossa analitza els microplàstics a la platja de Lloret

L’alumnat del Rocagrossa va anar fins a la platja gran de Lloret de Mar per recollir...
Obrir enllaç

Es presenta l’aliança entre de l’Institut Rocagrossa i el CEAB-CSIC a Lloret de Mar

El Programa “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu”, que promou la innovació en els centres educatius...
Llegir més

Set centres educatius es preparen per entrar a Magnet

La comissió de selecció del programa Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu ha escollit set centres...
Llegir més