groupEquip

Marta Simón

Formadora
Marta Simon

Màster en Didàctica de les Ciències Experimentals per la UAB, catedràtica d’Educació Secundària i llicenciada amb Grau en Ciències Químiques per la UB.

Ha estat coordinadora del programa ARGÓ i membre de la Unitat Docent de l’ICE de la UAB. Ha treballat com a docent del Màster de Didàctica de les Ciències Experimentals de la UAB, com a tutora del Pràcticum del mateix màster i del màster de la UPF, tant des de la Universitat com des de l’institut. Des de fa més de 34 anys que és docent d’Educació Secundària i ha ocupat càrrecs de coordinació pedagògica i cap d’estudis en diferents juntes directives i en diferents instituts. Actualment treballa a l’IES Leonardo DaVinci de Sant Cugat del Vallès.

També ha participat  en diferents grups de treball de professors i en el disseny de diferents materials pedagògics de ciències experimentals. És una de les autores de l’obra El camí de l’Energia: contextos d’aprenentatge a secundària, premi de pedagogia Abacus 2006.

Vinculació

adjustProjectes

Compromesos en el teu aprenentatge, centrats en tu

Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC)Institut Nicolau Copèrnic
Llegir més
account_balanceInstitucions

Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC)

La missió del mNACTEC és la de difondre i promocionar el coneixement de la cultura científica, tècnica i industrial i, a la vegada, conservar, estudiar
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Institut Nicolau Copèrnic

L'Institut Nicolau Copèrnic és un centre acollidor que té per objectiu que cada noi i noia pugui desenvolupar el seu projecte de vida. L’equip docent
Llegir més

Contingut relacionat

Educació post COVID-19: els centres Magnet es preparen pel desconfinament

Una de les derivades de la crisi sanitària del coronavirus ha estat el tancament dels centres...
Llegir més