adjustProjectes

Amb l’empremta del passat construïm el futur

Institucions Institut Català de Paleontologia Miquel CrusafontEscola Samuntada

El projecte Magnet ha suposat canvis importants en la metodologia educativa de l’Escola Samuntada. Amb aliança amb l’Institut Català de Paleontologia, la recerca científica ha passat a ser el nucli de l’aprenentatge d’aquesta escola: els alumnes volen saber, tenen interessos i motivacions, i els mestres tenen el repte d’agafar aquests neguits i construir l’aprenentatge junts.

Aquesta aliança amb un centre de prestigi, ha estat una oportunitat per treballar de manera competencial, tenint un fil conductor que permet als mestres desenvolupar l’educació amb els nens i nenes d’una altra manera i amb el suport constant d’experts.

Els alumnes es mostren motivats per conèixer el passat, es qüestionen el present, es fan preguntes i treballen en grup i amb projectes per tal d’aprendre i descobrir. Aquesta motivació alimenta la tasca dels mestres, que es formen constantment i estan il·lusionats.

 

Aliances

account_balanceInstitucions

Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont

L'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) és un centre de referència de recerca, conservació i difusió de la paleontologia de vertebra
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Samuntada

L’escola Samuntada és una escola pública, familiar i oberta a l’entorn proper i al món, que vol ser un espai de benestar i de construcció de coneix
Llegir més