account_balanceInstitucions

Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC)

FOTO-ICMAB-MAGNET- (3)
Adreça Carrer dels Til·lers, s/n Campus de la UAB 08193 Bellaterra
Xarxes sociales
Correu electrònic communication@icmab.es

L’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) és un centre de recerca multidisciplinar centrat en la investigació d’avantguarda en materials funcionals avançats per aplicacions en energia, electrònica, i salut, per abordar els nous reptes de futur, i sempre des d’un punt de vista de sostenibilitat, utilitzant materials abundants i respectuosos amb el medi ambient, i tecnologies eficients i de baix cost. L’Institut va ser acreditat com a Centre d’Excel·lència Severo Ochoa el 2016 pel Ministeri de Ciència i Innovació, i renovat el 2020.

L’ICMAB, amb més de 35 anys d’antiguitat, manté l’entusiasme inicial per generar nou coneixement en la recerca de la ciència dels materials, i traslladar-lo a la societat i a la indústria. Ubicat al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), envoltats d’altres centres de recerca i tecnològics i amb accés a molts equipaments i instal·lacions científiques d’última generació, amb més de 350 membres, és un espai molt atractiu i engrescador per fer recerca.

Compromesos amb l’entorn i l’impacte social de la recerca, el personal de l’ICMAB participa en molts projectes i esdeveniments de divulgació i educació científica al llarg de l’any, i amb l’aliança Magnet amb l’Escola José Echegaray (Martorell), vol contribuir en fer créixer la cultura científica i en apropar la ciència a les escoles del país.

Contingut relacionat

Martorell presenta l’aliança entre l’Escola J. Echegaray i l’ICMAB-CSIC

El pensament i la metodologia científica seran l’eix d’aprenentatge de l’Escola José Echegaray en aliança magnet...
Llegir més

Els partners magnet creen ‘aliances’

L’equip de l’ICE-CSIC, en aliança amb l’Escola Gabriel Castellà (Igualada), va compartir la seva experiència com...
Llegir més