adjustProjectes

Vibrem amb la ciència, materialitzem el futur

Institucions Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC)Escola José Echegaray
Vibrem amb la ciència, materialitzem el futur

L’aliança magnet entre l’Escola José Echegaray (Martorell) i l’Institut de Ciències dels Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) els permetrà ampliar i integrar els coneixements a l’escola a través del pensament i la metodología científica, per passar de l’experimentació a la indagació.

L’Escola José Echegaray vol promoure la ciència entre l’alumnat. Un dels pilars principals per estructurar els projectes del centre és el treball científic en entorns significatius motivadors. Per aquest motiu el centre estructura els projectes a partir d’activitats que possibilitin la creació d’hipòtesis, l’observació de fenòmens, les situacions d’experimentació i la creació de conclusions que estructuren els aprenentatges.

L’ICMAB-CSIC és un centre centrat en la investigació de materials funcionals avançats en els camps de l’energia, l’electrònica, la nanomedicina i les seves noves aplicacions per generar coneixement i transferir-lo a la societat. Des de 2916 està acreditat com a centre d’excel·lència Severo Ochoa pel Ministeri de Ciència i Innovació. L’ICMAB-CISC és el quart centre del CSIC que forma aliança amb centres Magnet, sumant-se al CEAB-CSIC i l’Institut Rocagrossa, l’ICE-CSIC i l’EScola Gabriel Castellà (Igualada), i l’IMC-CSIC amb l’Escola Tanit (Santa Coloma de Gramenet).

Aliances

account_balanceInstitucions

Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC)

L'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) és un centre de recerca multidisciplinar centrat en la investigació d'avantguarda en materi
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola José Echegaray

L’Escola José Echegaray promou la ciència entre l’alumnat. Un dels pilars principals per estructurar els projectes del centre és el treball científ
Llegir més

Contingut relacionat

Martorell presenta l’aliança entre l’Escola J. Echegaray i l’ICMAB-CSIC

El pensament i la metodologia científica seran l’eix d’aprenentatge de l’Escola José Echegaray en aliança magnet...
Llegir més

L’Escola José Echegaray entrevista al Nobel de Química, Fraser Stoddart

L’Escola José Echegaray ha iniciat aliança magnet amb l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC)...
Llegir més