adjustProjectes

Rubió i Ors, l’art de teixir camins. Aprenem a través de les arts

Institucions Centre de LecturaEscola Rubió i Ors
Art de teixir camins a través de les arts

L’Escola Rubió i Ors aposta per un model d’aprenentatge basat en l’alumnat com a protagonista. En plena transformació cap a metodologies més manipulatives, experimentals i experiencials, la finalitat del centre és promoure el desenvolupament integral de l’alumnat per assolir l’èxit educatiu. A través de l’aliança amb el Centre de Lectura les arts esdevindran l’eix vertebrador del projecte educatiu de l’escola.

Amb l’art, en qualsevol de les seves disciplines, l’Escola Rubió i Ors vol impulsar a l’alumnat la creativitat, la capacitat d’anàlisi, el coneixement de l’entorn, l’actitud davant l’aprenentatge i noves formes de mirar. En definitiva, que l’art esdevingui catalitzador de l’aprenentatge.

L’aliança entre l’escola de primària i educació infantil del Barri Horts de Miró i el Centre de Lectura de Reus té com a objectiu transformar l’Escola Rubió i Ors en un referent d’ensenyaments artístics integrats a Reus, provoment i facilitant la formació artística de qualitat des de les primeres etapes de l’ensenyament.

Aliances

account_balanceInstitucions

Centre de Lectura

El Centre de Lectura de Reus és la institució que acompanya el procés de transformació educativa de l’Escola Rubió i Ors. L’entitat, fundada el 18
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Rubió i Ors

L’Escola Rubió i Ors aposta per un model d’aprenentatge basat en l’alumnat com a protagonista. En plena transformació cap a metodologies més manip
Llegir més

Equip magnet

Contingut relacionat

Les arts per reivindicar un entorn més verd i sostenible

L’art, el teatre i la dansa van donar forma a la reivindicació de l’alumnat de l’Escola...
Llegir més

Set centres educatius es preparen per entrar a Magnet

La comissió de selecció del programa Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu ha escollit set centres...
Llegir més