account_balanceInstitucions

Centre de Lectura

escola música centre de lectura Reus
Persona de contacte Empar Pont
Adreça Carrer Major, 15 - 43201 Reus
Telèfon 977 77 31 12
Xarxes sociales
Correu electrònic secretaria@centrelectura.cat

El Centre de Lectura de Reus és la institució que acompanya el procés de transformació educativa de l’Escola Rubió i Ors. L’entitat, fundada el 1859, té com a objectiu el foment de la cultura, la catalanitat i el lliure intercanvi d’idees i es caracteritza pel seu tarannà progressista, democràtic i catalanista. L’ensenyament ha estat, des del inicis de l’entitat, el principal objectiu del Centre de Lectura.

L’entitat disposa d’un ampli ventall d’escoles (l’Escola de Música, l’Escola de Teatre, l’Escola  de Dansa, l’Escola d’Arts Plàstiques i l’Escola d’Idiomes) i seccions que realitzen una gran diversitat activitats: exposicions, conferències, taules rodones, seminaris, excursions, projeccions de diapositives i audiovisuals, cursos, presentacions de llibres, i altres. L’expertesa del Centre de Lectura, que forma part de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC), en el foment de la cultura i les arts nodrirà la comunitat educativa de l’Escola Rubió i Ors.

Aliances

local_libraryCentres educatius

Escola Rubió i Ors

L’Escola Rubió i Ors aposta per un model d’aprenentatge basat en l’alumnat com a protagonista. En plena transformació cap a metodologies més manip
Llegir més

Equip magnet

Contingut relacionat

Les arts per reivindicar un entorn més verd i sostenible

L’art, el teatre i la dansa van donar forma a la reivindicació de l’alumnat de l’Escola...
Llegir més

Set centres educatius es preparen per entrar a Magnet

La comissió de selecció del programa Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu ha escollit set centres...
Llegir més