groupEquip

José Luis Ramírez

Professor titular Universitat Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

"Aquesta col·laboració m'enriquirà com a persona i especialment com a docent"

Jose-Luis-Ramirez-ETSE

És professor titular a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, on dona classes en diferents cursos i titulacions, encara que en els últims anys concentra la seva docència bàsicament en el tercer curs d’Enginyeria Electrònica i en la titulació de Treballs de Fi de Grau. També està involucrat en activitats de divulgació i foment de vocacions tècniques: jornades de portes obertes, organització de la First Lego League a Reus-Tarragona, tutorització de l’equip URVoltage Racing (participant en la competició internacional MotoStudent Electric).

En la faceta investigadora, forma part del grup d’investigació Minos, l’àmbit fonamental del qual són els micro/nano sistemes per a la detecció de gasos. La seva aportació se centra fonamentalment en la implementació del sistema transductor, incloent-hi tècniques de fabricació additiva i substrats flexibles, així com el procés de captura-emmagatzematge-transmissió de dades.

Sobre el programa Magnet diu:

“La participació en el programa Magnet ens permet aproximar-nos a una realitat que habitualment ignorem: l’educació primària. Després dels primers contactes amb l’equip de l’escola Saavedra, crec que aquesta col·laboració m’enriquirà com a persona i especialment com a docent”.

Vinculació

adjustProjectes

Creix al Saavedra, connect@t al futur

Escola Tècnica Superior d’EnginyeriaEscola Saavedra
Llegir més
account_balanceInstitucions

Escola Tècnica Superior d'Enginyeria

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat Rovira i Virgili és un centre integral de les tecnologies de la informació i de les comu
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Saavedra

L'objectiu de l'Escola Saavedra és contribuir al desenvolupament emocional i afectiu, motriu, social i cognitiu dels infants. El centre proporciona un cli
Llegir més

Contingut relacionat

Portes obertes per conèixer els centres Magnet

Escollir centre de primària o secundària per als fills és una decisió important i la visita...
Llegir més

Revista Magnet, el testimoni dels protagonistes del programa

Us proposem fer un tast de les diverses històries que hi ha darrere del programa Magnet,...
Llegir més