adjustProjectes

Puja el teló i emocionART!

Institucions Gran Teatre del LiceuEscola Margalló
Escola Margalló (Castelldefels) Liceu

L’Escola Margalló promou el coneixement en arts escèniques i musicals en el dia a dia del centre per tal que engresqui a l’alumnat, al professorat i a les famílies. L’expertesa del Gran Teatre del Liceu ajudarà al centre en aquest camí per fomentar l’aprenentatge artístic entre l’alumnat i afavorir el treball globalitzat i competencial.

El Gran Teatre del Liceu, construït l’any 1847, és un equipament cultural únic a Barcelona i un dels teatres d’òpera més destacats d’Europa. Amb un aforament de 2.292 places i cinc amfiteatres, el Gran Teatre del Liceu de la Rambla de Barcelona és avui un dels teatres d’òpera més grans del món. A més, el Gran Teatre del Liceu permet visitar-ne els espais més representatius, tot gaudint dels detalls i la magnificència de la seva arquitectura.

Des de fa més de 20 anys, el Liceu impulsa el programa educatiu LiceuAprèn, consolidant així el seu compromís amb l’educació i amb la societat com a eix important del seu plantejament estratègic. Així doncs, l’existència de LiceuAprèn garanteix la mirada pedagògica necessària per ser un partner magnet.

Aliances

account_balanceInstitucions

Gran Teatre del Liceu

El Gran Teatre del Liceu, construït l’any 1847, és un equipament cultural únic a Barcelona i un dels teatres d’òpera més destacats d’Europa. Amb
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Margalló

A l'Escola Margalló l'alumnat és el protagonista del seu aprenentatge. El personal docent potencia les capacitats per convertir-les en habilitats i conve
Llegir més

Equip magnet

Bibi Nuñez

Formadora

Núria Forgas

Formadora

Contingut relacionat

El viatge que canviarà el món, les arts escèniques per treballar les ODS

“El viatge q canviarà el món" és el títol de l’espectacle, estrenat el passat 20 de...
Llegir més

Aliança entre l’Escola Margalló de Castelldefels i el Gran Teatre del Liceu

L’Escola Margalló ha iniciat aquest curs 2021-22 el projecte d’innovació educativa en aliança amb el Gran Teatre del...
Llegir més