El viatge que canviarà el món, les arts escèniques per treballar les ODS

Tags
  • aliances magnet
El viatge que canviarà el món. Escola Margalló i Liceu

“El viatge q canviarà el món” és el títol de l’espectacle, estrenat el passat 20 de juny, que ha permès a l’alumnat de l’Escola Margalló (Castelldefels) treballar l’ “ODS 14: Conservar i utilitzar de forma sostenible els mars i els recursos marins” des del punt de vista artístic, científic i ambiental amb l’aliança del Liceu. Les arts escèniques han estat l’eix de l’aprenentatge per treballar l’ODS14. Un projecte transversal que ha permès que tot l’alumnat del centre educatiu de Castelledfels, des d’I3 a 6è, participés en la creació de l’espectacle “El viatge que canviarà el món”.

La col·laboració d’Albert González, director teatral i col·laborador de LiceuAprèn, i Mariona Ubia, escenògrafa i col·laboradora de LiceuAprènn ha estat clau en el procés de creació de la representació. L’Escola Margalló ha comptat també amb Núria Forgas, que ensels acompanya en el seu procés de Transformació educativa. Sabies que: S’estan creant illes de plàstic als oceans? El krill de l’Antàrtida està desapareixent a causa de l’escalfament global? Cada segon 200 quilos de brossa van a parar als oceans? són algunes de les preguntes que ha generat la preparació de l’espectacle entorn l’ODS14.

Puja el teló i emocionART!
L’Escola Margalló promou el coneixement en arts escèniques i musicals en el dia a dia del centre per tal que engresqui a l’alumnat, al professorat i a les famílies. L’expertesa del Gran Teatre del Liceu ajudarà al centre en aquest camí per fomentar l’aprenentatge artístic entre l’alumnat i afavorir el treball globalitzat i competencial.