groupEquip

Mireia Baurier

Arquitecta col·legiada COAC Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya

"El COAC té la possibilitat de repensar els espais en el camp de l’ensenyament"

Mireia-Baurier-Magnet

Arquitecta de professió, actualment està vinculada a la docència i treballa com a professora d’arts plàstiques i disseny a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic i a l’ESDAP seu Vic. La seva especialitat és la de Disseny d’interiors. A banda de realitzar projectes d’arquitectura i l’urbanisme, també ha treballat en altres àmbits del disseny com muntatges expositius, intervencions d’arquitectura efímera i escenografies.

Pel que fa a la docència, en els darrers tres anys ha realitzat dos dos programes de mobilitat, Erasmus+ per a docents, que li han permès conèixer de primera mà dues escoles de disseny franceses, ESAM a París i ESAIL a Lyon,  on ha  participar en de les activitats del centre. Això li ha permès estudiar i analitzar les diferents metodologies per aplicar millores en la seva tasca com a professora.

Sobre el programa Magnet diu:

“Magnet aporta al COAC la possibilitat de repensar els espais en el camp de l’ensenyament i facilitar la transformació de la metodologia d’ensenyament- aprenentatge a partir de la modificació dels espais. Alhora ens aporta els agents específics de les diferents disciplines vinculades a l’ensenyament per tal de formar equips pluridisciplinaris, que permetin reflexionar sobre aquests nous espais i proposar solucions viables.

El que m’atrau és la possibilitat de donar un gir  en aquest espais per tal d’adaptar-los a les noves necessitats, així com el  fet que les propostes que es realitzin es portin a terme en determinades escoles. A nivell personal és una oportunitat de participar de manera activa en propostes d’innovació”.

Vinculació

adjustProjectes

Construïm futur

Col·legi d’Arquitectes de CatalunyaInstitut Pere Barnils
Llegir més
account_balanceInstitucions

Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya és una institució que compta amb una trajectòria de més de vuitanta anys, durant els quals s'ha consolidat en
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Institut Pere Barnils

L’Institut Pere Barnils de Centelles fa més de vint anys que imparteix estudis d’ensenyament secundari. Actualment està format per més de 500 alumne
Llegir més

Contingut relacionat

1000 docents reflexionen sobre com consolidar els canvis en la 7a Jornada Magnet

Uns 1000 docents han compartit un espai de trobada, d’intercanvi i de reflexió en la 7a...
Llegir més

Portes obertes per conèixer els centres Magnet

Escollir centre de primària o secundària per als fills és una decisió important i la visita...
Llegir més

Revista Magnet, el testimoni dels protagonistes del programa

Us proposem fer un tast de les diverses històries que hi ha darrere del programa Magnet,...
Llegir més