Les portes obertes, dinàmica per repensar-les amb el claustre

Tags
  • portes obertes

Si sou un centre educatiu Magnet, us animem a que utilitzeu el material del laboratori de comunicació entorn les portes obertes que van oferir el passat 16 de gener, una proposta que, a través de la metodologia Design Thinking, busca fomentar la cultura participativa del centres Magnet.

La idea és que pugueu utilitzar aquest material per replicar aquesta dinàmica al vostre centre amb el vostre equip docent (amb tot el claustre o amb l’equip impulsor Magnet), per tal de dissenyar propostes de portes obertes que s’ajustin a les expectatives de les famílies que hi assistiran. La dinàmica té en compte els moments claus de les jornades: convocatòria, arribada al centre, durant les portes obertes, sortint i una setmana o mes després.

A la part de l’entrevista a totes les famílies que s’acosten i interessen per les escoles i instituts veureu que als centres Magnet els hem proposat focalitzar-se en aquell perfil de famílies que són menys freqüents i que per tant els costa més d’atraure. Però si no sou un centre Magnet, us recomanem que us “fabriqueu” uns altres exemples de famílies (sobretot les que ara no aposten tant pel vostre centre), amb l’objectiu d’aconseguir atraure la diversitat de famílies que teniu al vostre barri.

Descarregar el material.