groupEquip

Bernat Rios

Formador
Correu: brios@xtec.cat

"Aquell qui realment ha après no necessita cap més premi -HARU-"

Bernat Rios

Graduat en Nanotecnologia i Màster en recerca en educació per la UAB. Té experiència com a docent STEM i com a formador de docents en l’àmbit dels projectes científics i tecnològics tant pel departament d’educació com per associacions com Rosa Sensat. Ha col·laborat en projectes com STEM Fòrum i STEM Anella de la UPC o el projecte STEAMxHealth d’EduCaixa.

També imparteix classe al grau d’educació primària en didàctica de les matemàtiques i les ciències a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, és docent i acompanya l’Institut Fort Pius, en aliança amb el Fab Lab Barcelona, com a formador del programa Magnet. Aliances per l’èxit educatiu.

Els seus orígens estan vinculats en l’escoltisme, per això recorda encara, que ha de deixar el món millor de com l’ha trobat o, si més no, la comunitat d’aprenentatge de la qual pertany.

Vinculació

account_balanceInstitucions

Fab Lab Barcelona

​El Fab Lab Barcelona és un centre educatiu i de recerca dins de l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC). Amb un enfocament estratègic
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Institut Fort Pius

L'Institut Fort Pius és un centre públic que té com a principis la qualitat i l'exigència acadèmica, sobre els quals es fonamenten els aprenentatges d
Llegir més

Contingut relacionat

“Carrega’t pel canvi”, projecte maker a l’Institut Fort Pius

A partir del repte de fomentar l’ús de la bicicleta en una ciutat saturada de cotxes,...
Llegir més

El moviment maker, eix de l’aliança entre l’Institut Fort Pius i el Fab Lab Barcelona

Aquest curs 2022-23, les dues institucions han iniciat una col·laboració en el marc del programa Magnet...
Llegir més