2021-22, comencem un nou curs escolar amb molt magnetisme!

Tags
    Rocafonda B35

    Com es presenta aquest any Magnet? Volem compartir amb tots vosaltres un un petit tast dels reptes i propostes d’aquest curs 2021-22 que va arrencar el 13 de setembre.

    Els centres Magnet han arrencat aquest setembre plens d’energia i projectes per tirar endavant, amb l’acompanyament de les seves institucions partner. De fet, alguns centres han iniciat el curs amb trobades magnètiques a la seu de la seva institució partner o bé realitzant activitats relacionades amb l’eix de l’aliança.

    És el cas de l’Escola Àgora, que en aliança amb el Museu del Cinema, va convocar tot el claustre del centre educatiu de Girona a la seu del seu partner, on van realitzar dinàmiques sobre documentar audiovisualment els processos d’aprenentatge. En la mateixa línia, l’Institut del Ter va visitar el Museu del Ter, el seu partner Magnet, per reprendre projectes. Per la seva banda, el claustre de l’Escola Rocafonda, en aliança amb el Tecnocampus, va fer un tastet robòtic amb els dispositius del centre.

    Conscients de la importància de visibilitzar-se a l’entorn, els centres Magnet han col·laborat amb la cobertura mediatica de l’inici de curs en alguns mitjans locals i nacionals. L’Escola Joaquim Blume, en aliança amb el CRM, va explicar a Ràdio Sabadell com seran les entrades i sortides del centre enguany. A Rubí, l’Escola Pau Casals, en aliança amb la Filmoteca de Catalunya, va ser protagonista de les fotografies del primer dia de curs publicades al Diari de Rubí. La visita del Director de Serveis Territorials d’Educació a l’Escola Saavedra, en aliança amb l’ETSE-URV, va quedar documentada en aquest reportatge a TAC12. Un altre exemple d’exposició mediàtica va ser l’Institut La Ribera, que va protagonitzar el reportatge al Telenotícies de TV3 sobre l’inici de curs de l’alumnat de secundària, que ja té possibilitat de tenir la pauta de vacunació completa.

    En relació als centres que enguany inicien el primer any al programa Magnet, durant aquest primer trimestre de curs estem organitzant rodes de premsa per donar a conèixer les seves aliances al seu entorn. Ben aviat tindreu notícies de les noves aliances entre aquests centres i les seves institucions partner.

    Com cada any, al llarg del curs, anirem compartint amb vosaltres algunes de les activitats sorgides d’aquestes aliances Magnet, que de ben segur poden servir d’exemple per molts altres projectes.