account_balanceInstitucions

Escola Superior de Disseny (ESDi)

esdi
Adreça Marquès de Comilles, 81-83 08202 Sabadell
Telèfon 93 727 48 19
Xarxes sociales
Correu electrònic info@esdi.edu.es

ESDi és un centre referent en estudis universitaris de disseny, amb més de 30 anys d’experiència formant dissenyadors. El seu campus, situat en una antiga fàbrica tèxtil de més de 14.000 m² en el centre de Sabadell, està equipat amb tecnologia innovadora i les millors eines per a l’aprenentatge i la pràctica del disseny. ESDi concep el disseny com un element clau per a la millora de la competitivitat de l’empresa i el creixement de la indústria.

És l’únic centre amb sis especialitats del disseny (moda, gràfic, producte, interiors, audiovisual i integració multidisciplinària), és pioner en estudis de Smart Design i Humanitats Digitals. L’Escola Superior de Disseny ESDi (centre adscrit a la Universitat Ramon Llull) és també la primera universitat en oferir la doble titulació de Grau Oficial Universitari en Disseny + Bachelor en Smart Design, així com la possibilitat de realitzar aquests estudis en anglès.

Aliances

adjustProjectes

Al Blume, tots comptem. Suma-t’hi!

Centre de Recerca MatemàticaEscola Joquim Blume
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Joquim Blume

L’Escola Joaquim Blume centra la seva educació en el pensament matemàtic, científic i tecnològic, integrant la innovació i les noves tecnologies en
Llegir més