groupEquip

Olga Armengol

Formadora

"Crec en el poder humanitzador de la tecnologia i en promoc l’ús crític i responsable en l’alumnat"

Olga Armgengol bn 2

Mestra de primària i Màster en Dificultats d’Aprenentatge per la UPC. Formadora i membre del grup “Món digital i educació” de l’ICE de la UAB. Actualment està desenvolupant el projecte d’innovació sobre pensament computacional i robòtica a l’Escola Sant Nicolau de Sabadell, on és coordinadora TAC.
L’apassiona la pedagogia i la reflexió sobre els processos d’aprenentatge. Oberta als canvis i a l’aprenentatge constant. Creu en el poder humanitzador de la tecnologia i en promou l’ús crític i responsable en l’alumnat. En aquest sentit, participa en diferents espais de diàleg que l’ajuden a desenvolupar estratègies i coneixement.

Acompanya la transformació educativa de l’Escola La Guàrdia (Sant Vicenç dels Horts) en aliança amb el  Campus del Baix Llobregat de la UPC a Castelldefels.

Vinculació

adjustProjectes

Junts descobrim el futur

Campus del Baix Llobregat de la UPC a CastelldefelsEscola La Guàrdia
Llegir més
account_balanceInstitucions

Campus del Baix Llobregat de la UPC a Castelldefels

El Campus del Baix Llobregat és un espai territorial de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), ubicat a Castelldefels. El Campus està integra
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola La Guàrdia

L’Escola La Guàrdia és una escola diversa, plural i acollidora, on es potència la iniciativa i la creativitat de l’alumne tenint en compte la seva s
Llegir més