Persona de contacte Jose Carlos Arasa
Adreça Avda. Marcel·lí Domingo, 28 - 43500 Tortosa
Telèfon 977 503299
Xarxes sociales
Correu electrònic e3004256@xtec.cat

L’Escola Ferreries és una escola pública de Tortosa immersa en una dinàmica continua de millora i innovació. Els xiquets i les xiquetes són el centre, els/les protagonistes de tot el procés d’aprenentatge, són el motor de l’escola, són qui dóna sentit a tot.

El centre es basa en l’aprenentatge competencial a través de metodologies globalitzades com, el treball per projectes, els espais d’aprenentatge, el treball cooperatiu els quals fomenten el desenvolupament autònom de cada infant. El docent és la persona que guia, orienta i provoca que l’alumne/a sigui partícip en tot el procés.

El repte i compromís de l’escola Ferreries és oferir una educació de qualitat i sense exclusions per a tots els xiquets i xiquetes i facilitar que puguin aprendre i conviure junts/es en un entorn que els permeti desenvolupar al màxim les seves capacitats. La seva manera d’atendre la diversitat es basa en els principis d’inclusió i cohesió social.

Valora la iniciativa, la creativitat i l’esforç com a eines necessàries per poder avançar tots/es plegats/des. És una escola oberta a tota la comunitat educativa i a l’entorn, que fomenta la participació en els processos educatius i garanteix un bon clima i cooperació per part de tothom tenim la certesa que l’alumnat aconseguirà l’èxit educatiu que es mereix!

Aliances

adjustProjectes

Aprenem amb el cor

Hospital de Tortosa Verge de la CintaEscola Ferreries
Llegir més
account_balanceInstitucions

Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta és el centre hospitalari de referència de les Terres de l’Ebre, oferint una amplia cartera de serveis sanitar
Llegir més

Equip magnet

Andrea Morelló

Formadora

Maria Falcó

Formadora

Contingut relacionat

Compartim aprenentatges. L’Escola Ferreries obre les portes a la comunitat educativa

Perquè hi ha tants medicaments? M’han d’operar, què em faran? Vivim connectats o desconnectats? Són algunes...
Llegir més

Caminada solidària de l’Escola Ferreries amb la Lliga contra el Càncer

L’alumnat de 5è i 6è de l’Escola Ferreries ha organitzat este dimarts al matí una caminada...
Obrir enllaç

Presentem l’aliança entre l’Escola Ferreries i l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

L’Escola Ferreries ha iniciat aquest curs 2021-22 el projecte d’innovació educativa en aliança amb l’Hospital de Tortosa...
Llegir més