Arqueologia Subaqu脿tica. Tot un m贸n per descobrir. Activitat Magnet a l’Escola Tanit

Tags
  • aliances magnet
Arqueologia Subaqu脿tica. Tot un m贸n per descobrir

L’alumnat i mestres de l’Escola Tanit (Santa Coloma de Gramenet) i els investigadors de l’Institut de Ci猫ncies del Mar del CSIC i del Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) van organitzar, el passat 2 de mar莽, una mostra per presentar el projecte cient铆fic, que aquest curs 2022-23 s鈥檋a centrat en l鈥橝rqueologia Subaqu脿tica. La mostra ha donat a con猫ixer com es desenvolupen els projectes cient铆fics a l鈥檈scola; projectes que vertebren els aprenentatges a partir de la construcci贸 del coneixement i del pensament cr铆tic dels infants.

Es tracta d’una activitat desenvolupada en el marc del programa “Magnet. Aliances per a l’猫xit educatiu”. 脡s un molt bon exemple de com un centre educatiu magnet pot desenvolupar una s猫rie d’aprenentatges competencials a partir d’una proposta de la seves institucions partner. M茅s informaci贸 del projecte Arqueologia Subaqu脿tica. Tot un m贸n per descobrir

Naveguem junts per aprendre plegats

L鈥Escola Tanit prioritza els projectes cient铆fics, perqu猫 faciliten poder treballar a l鈥檃ula des del punt de vista competencial i comporten que l鈥檃lumnat reconegui per a qu猫 li serveix all貌 que est脿 aprenent.聽Tenir l鈥Institut de Ci猫ncies del Mar (ICM-CISC) i el Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) com a companys els permet incorporar el coneixement d鈥檃questa instituci贸 en els projectes cient铆fics de tota l鈥檈scola, des d鈥檜n enfocament globalitzat de l鈥檃prenentatge. Aquesta instituci贸, a m茅s, t茅 una gran experi猫ncia en divulgaci贸 educativa, amb programes interessants com 鈥淚CM divulga鈥, 鈥淓l mar a fons鈥 i 鈥淓ls petits ocean貌grafs鈥, i ha participat en altres projectes Magnet.