Quatre centres educatius es preparen per entrar a Magnet

Tags
  Convocatòria Magnet 2022_23

  La comissió de selecció del programa Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu ha escollit quatre centres educatius, que s’estan preparant per a incorporar-se al programa el curs 2022-23:

  Escola Josep Maria Madorell, Molins de Rei

  Escola La Pau, Sant Sadurní d’Anoia

  Institut Fort Pius, Barcelona

  Institut Jaume Cabré, Terrassa

  Un cop seleccionats, aquests centres entraran a l’any 0 del projecte, una fase per validar que els centres tenen les condicions òptimes internes i externes per poder iniciar el seu projecte magnet el curs vinent. En aquesta fase, es fa un assessorament de 15 hores amb l’equip docent per tal d’elaborar una visió compartida a quatre anys vista, es busca la institució partner i la persona formadora que acompanyaran el centre en el desenvolupament del seu projecte, i es fa un treball amb l’ajuntament i la inspecció educativa per garantir que en el municipi es despleguen les mesures d’escolarització equilibrada necessàries per l’èxit del programa. Si algun d’aquests aspectes no es pot concretar dins aquesta fase, caldrà esperar a incorporar aquest centre més endavant.

  Els centres que finalment s’incorporin al programa, se sumaran als 33 projectes que actualment ja formen part d’aquest programa impulsat per la Fundació Jaume Bofill, el Departament d’Educació, l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB i el Consorci d’Educació de Barcelona.