Per un 2024 ple d’educació transformadora i equitativa

Tags
  • aliances magnet

Per un 2024 ple d’educació transformadora, equitativa i de qualitat. Aquest curs celebrem la primera dècada del programa Magnet gràcies al compromís de:

  • Equips docents compromesos amb l’equitat i la qualitat educatives
  • Persones formadores que acompanyen la transformació educativa dels centres
  • Institucions d’excel·lència amb voluntat i capacitat per transferir el seu coneixement
  • Alumnat amb iniciativa i motivació per ser protagonista del seu aprenentatge
  • Famílies que aposten per un projecte educatiu transformador
  • Administracions que implementen mesures per una escolarització equilibrada

Amb el desig de què aquest 2024 seguim ideant propostes i activitats per una educació plena d’equitat i qualitat, tal com indica el següent text:

Benvolguts docents, professionals i formadors Magnet,

Aquest curs 2023-24 celebrem deu anys del programa Magnet. Una dècada plena de fites històriques, com la signatura del Pacte contra la segregació escolar, impulsat pel Síndic de Greuges, el 2019, o el Decret de programació de l’oferta educativa i del procediment d’admissió en els centres del Servei d’Educació de Catalunya, el 2021, que han contribuït a una escolarització més equilibrada al nostre país.

Tanmateix, des de Magnet, hem pogut constatar que per revertir la segregació escolar cal el compromís de tots i cadascun dels diferents actors. Així doncs, els equips directius, les institucions partner, les persones formadores, l’alumnat, les famílies i les administracions locals i educatives sou una peça clau per l’èxit del programa. El vostre entusiasme, compromís, constància i treball en equip, ha fet possible arribar a la primera dècada Magnet.

Desitgem que aquest 2024 continueu ideant propostes i activitats per promoure una educació transformadora, plena d’equitat i qualitat.

Bet, Xavi, Toni, Montse i Roser
Equip de coordinació Magnet
#10AnysMagnet