Per un 2023 en què seguir teixint el fil d’una educació equitativa i de qualitat

Tags
  • aliances magnet
Per un 2023 en què seguir teixint el fil d’una educació equitativa i de qualitat

Amb una metàfora sobre la llegenda del fil vermell, molt popular a la Xina i al Japó, l’equip de coordinació magnet ha volgut posar èmfasis com els centres, partners i formadores són referents que han fet possible moments rellevants d’aquest any que ja acaba. Inspirats amb aquesta llegenda, els centres magnet van unir instantànies dels moments més rellevants del curs passat al llarg de 3.000 metres de fil vermell durant la #JornadaMagnet22. Amb el desig de què aquest 2023 seguim ideant propostes i activitats per continuar teixint el fil d’una educació plena d’equitat i qualitat, tal com indica el següent text:

Benvolguts centres, partners i formadors magnet,

La llegenda del fil vermell, molt popular a la Xina i al Japó, explica com els déus ens lliguen un fil vermell que ens uneix a altres persones. El fil vermell té a veure amb un vincle afectiu: l’amistat, l’estima, els referents… com sou referents les docents, formadores i partners, algú que acompanya i que hi és en moments importants. Inspirats amb aquesta llegenda, els centres magnet vàrem unir instantànies dels moments més rellevants del curs passat al llarg de 3.000 metres de fil vermell durant la #JornadaMagnet22.

Amb entusiasme, compromís, constància i treball en equip, plegades hem creat durant aquest 2022 que ja deixem enrere, un fil ple de moments rellevants que us ha connectat amb la vostra comunitat educativa: equip docent, alumnat, famílies, partner, altres centres i entorn.

Desitgem que aquest 2023 continueu ideant propostes i activitats que segueixin teixint el fil d’una educació plena d’equitat i qualitat.

Esperem que gaudiu d’unes bones i merescudes vacances i d’una feliç entrada a l’any nou!

Alba Vilaregut, Montse Dalmau, Roser Argemí, Bet Madera i Xavi Geis
Equip de coordinació Magnet