El Blume mostra el treball amb el Centre de Recerca Matemàtica

Tags
  • actualitat
Exposició Joaquim Blume

L’escola Joaquim Blume va obrir les seves portes el passat 6 de juny per convidar tothom a veure la mostra Descobrim el món al Joaquim Blume. L’exposició plasmava el treball que han dut a terme durant tot el curs amb el Centre de Recerca Matemàtica, la seva institució aliada.

Els treballs exposats mostraven els diversos processos de recerca que els infants han treballat juntament amb els investigadors del CRM, en què les matemàtiques els han ajudat a entendre millor el món que els envolta per poder actuar-hi amb sentit crític. Així, els alumnes, a traves de les matemàtiques, han pogut entendre qüestions relacionades amb la pobresa i la riquesa dels països, la fauna, la cultura, la gastronomia, etc.

L’activitat va comptar també amb la col·laboració de les famílies del centre, que hi van aportar mostres de gastronimia, art, dansa i tradicions de diversos llocs del món.

Comunicar i mostrar el treball realitzat en el programa Magnet és bàsic perquè l’entorn congui l’escola, sàpiga quin és el seu projecte educatiu i canvií la seva percepció social.

Mireu quin vídeo més bonic han fet a l’escola Joaquim Blume per resumir la jornada.