groupEquip

Núria Serra

Tècnic auxiliar del MAMT Pedagògic Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona

"Participar en una aliança Magnet és alhora un repte i una oportunitat per treballar colze a colze amb els alumnes i els docents"

Núria Serra MAMT

Llicenciada en història de l’Art i Postgrau en Gestió Cultural per la Universitat Rovira i Virgili. Educadora del MAMT Pedagògic al Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona des de l’any 2006, on crea estratègies de participació i comunicació per als públics així com el disseny i avaluació de les activitats educatives del MAMT Pedagògic. Se centra en la recerca d’accions col·laboratives entre el MAMT Pedagògic i els centres educatius, dissenyant projectes i activitats a partir de les col·leccions del MAMT i les necessitats dels centres.

Sobre l’aliança Magnet entre l’Escola Saavedra, el MAMT i l’ETSE-URV explica que:  “Participar en una aliança Magnet és alhora un repte i una oportunitat per treballar colze a colze amb els alumnes i els docents d’un centre educatiu. Ens permet sortir de les parets del museu i estendre l’educació artística i les col·leccions del MAMT a les aules, dissenyant propostes específiques, compartint els nostres coneixements, aprenent i gaudint de la creativitat dels i les alumnes”.

Vinculació

adjustProjectes

Creix al Saavedra, connect@'t al futur

MAMT – Museu d’Art Modern de TarragonaEscola Tècnica Superior d’EnginyeriaEscola Saavedra
Llegir més
account_balanceInstitucions

MAMT - Museu d'Art Modern de Tarragona

El Museu d’Art Modern (MAMT) va ser creat per la Diputació de Tarragona l’any 1976 per promoure l’estudi i el coneixement de l’art modern i contem
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Saavedra

L'objectiu de l'Escola Saavedra és contribuir al desenvolupament emocional i afectiu, motriu, social i cognitiu dels infants. El centre proporciona un cli
Llegir més

Contingut relacionat

Fira TecnoArt: L’Escola Saavedra treu els tallers d’art i tecnologia al carrer

Dos anys després, l'Escola Saavedra, en aliança amb l’ETSE-URV i el MAMT, ha pogut celebrar la...
Obrir enllaç