El compromís de les institucions impulsores del programa Magnet

Tags

  Anna Simó, Consellera del Departament d’Educació; Ismael Palacín, Director de la Fundació Bofill; i Edelmira Badillo, Directora de l’ICE-UAB, van reiterar el compromís de les institucions que impulsen el programa Magnet durant la celebració de la primera dècada del programa Magnet, que va tenir lloc dimarts 5 de març de 2024, a la seu del COAC.

  Departament d’Educació
  La Consellera d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Anna Simó, va fer un reconeixement especial als docents dels centres magnet, compromesos amb l’equitat i la qualitat educativa, i reconeixement a la implicació dels SSTT, Consorci, inspecció, EAPs, ajuntaments, etc. en l’aplicació valenta del decret d’admissions i el desenvolupament d’estratègies d’escolarització equilibrada.

  Fundació Bofill
  Ismael Palacín, director de la Fundació Bofill, va posar en relleu els valors del programa que combina innovació i equitat, exigència i acompanyament, compromís i col·laboració de tots els actors.

  Institut de Ciències de l’Educació de la UAB
  Edelmira Badillo, directora de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB, va fer un reconeixement a l’equip de formadors magnet i en la formació en els processos de transformació educativa.