Com aprenem avui? Una mirada des de l’escola

Tags
  • projecte magnet
Com aprenem avui una mirada des de l'escola b43

L’exposició mostra el procés d’aprenentatge de l’alumnat de l’Escola Saavedra en aliança amb el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-URV), en el marc del Programa “Magnet.

Les preguntes tenen un paper fonamental en tots els processos d’aprenentatge. I justament la pregunta com aprenem avui? dona títol a l’exposició que mostra el procés d’aprenentatge de l’alumnat de l’Escola Saavedra en aliança amb el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-URV), en el marc del Programa “Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu” que impulsa el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Bofill i l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Tal com indica el subtítol, hi oferim una mirada des de l’escola del que significa aprendre avui.

Aquesta exposició ha comptat amb la col·laboració dels artistes Berta Artigal i Gerard Gil que ens han ajudat a transmetre els pensaments i les reflexions dels alumnes de l’Escola Saavedra. El programa Magnet ha permès a l’escola treballar, compartir experiències i aprenent plegats a partir de la interacció de la ciència, la tecnologia i l’art, per estimular processos d’aprenentatge utilitzant la indagació, l’experimentació i l’art com a mitjà per construir coneixement.

Fins el 15 de gener, us convidem a descobrir aquest camí compartit des de la mirada de l’alumnat, els partners i els artistes convidats, amb l’exposició “Com aprenem avui? Una mirada des de l’escola”, dissenyada entre totes i tots al Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona.