El centre que aprèn – Màrius Martínez

Tags

    Vídeo de la conferència de Màrius Martínez a la 4a Jornada d’intercanvi d’experiències magnet sobre “El centre que aprèn”, que es va realitzar el 28 de juny de 2017 a l’Institut Moisès Broggi de Barcelona.

    Màrius Martínez és doctor en Ciències de l’Educació. Professor titular d’Orientació Professional. Professor a les titulacions de Pedagogia i Educació Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i al Màster interuniversitari de Formació de Persones Adultes (UAB-UB). Actualment és Vicerector de Relacions Internacionals a la UAB i ha estat Degà de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB i membre del Consell Escolar de Catalunya. És especialista en Orientació Professional, xarxes educatives, Comunitats d’Aprenentatge i Lideratge per l’aprenentatge.

    Les jornades magnet del 2017 es van centrar en “El centre que aprèn”, amb espais d’intercanvi entre els centres educatius que participen en el programa perquè puguin compartir la seva experiència, però també amb una conferència que ens ajudi a emmarcar quines característiques i principis organitzatius té un centre que aprèn.