10 anys Magnet. Què t’ha aportat el programa?

Tags
  • 10anysmagnet
  • aliances magnet
Magnet 10 anys - Icona p

Aquest curs 2023-24 celebrem deu anys del programa Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu. Una dècada en què hem pogut constatar que per revertir la segregació cal el compromís de tots i cadascun dels diferents actors que desenvolupen projectes que afavoreixen la innovació, l’equitat i l’escolarització equilibrada.

Entre les iniciatives per celebrar els deu anys del programa hi ha una col·lecció de vídeos breus que donen veu als protagonistes magnet: els equips directius, les institucions d’excel·lència, les persones formadores, l’alumnat, les famílies i les administracions locals i educatives. Què és Magnet per tu? Com t’ha transformat? Què t’ha aportat? Són algunes de les preguntes a què responen.

L’Escola Samuntada (Sabadell) en aliança amb l’Institut Català de Paleontologia i el Parc Taulí, l’Escola Tanit (Santa Coloma de Gramenet), en aliança amb l’ICM-CSIC i el MAC, i Frank Sabaté, formador de l’Escola Montessori en aliança amb el CIM-UPC estrenen la sèrie de vídeos #10AnysMagnet.

I a vosaltres, què us ha aportat Magnet?

Si voleu participar en la celebració de l’aniversari del programa podeu compartir la vostra experiència amb el programa Magnet publicant un vídeo a les xarxes socials i mencionant el compte d’X: @aliancesmagnet o bé d’Instagram: @aliancesmagnet i l’etiqueta #10AnysMagnet. Només heu de respondre a les preguntes Què és Magnet per tu? Com t’ha transformat el programa? Què t’ha aportat el programa?, posar el play a la càmera del mòbil i enregistrar-ho en un minut (temps més o menys aproximat).