adjustProjectes

Escola Pau Delclòs:petits científics, grans projectes

Institucions Institut Català d’Investigació Química (ICIQ)Escola Pau Delclòs
Projecte Pau Delclos Magnet

L’Escola Pau Delclòs aspira a la qualitat més alta en tots els aspectes de la vida escolar i cerca l’excel·lència educativa per a tothom, siguin quines siguin les seves circumstàncies familiars, socials o econòmiques.

Des de fa molts anys, cultiven l’esperit científic amb eficàcia i plaer a través de l’aula de ciències en tots els nivells de l’escolaritat. La seva metodologia es fonamenta en el mètode científic, l’experimentació i la manipulació, estimulant en tot moment la curiositat i la generació de preguntes en els infants.

La seva aliança amb l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ),  els permetrà comptar amb l’assessorament i la intervenció d’un equip de professioonals en el dia a dia del centre per inspirar, orientar i dirigir projectes i activitats que desvetllin la vocació científica de l’alumnat i actualitzin la intervenció docent.

Aliances

account_balanceInstitucions

Institut Català d’Investigació Química (ICIQ)

L'ICIQ s’encarrega d’investigar en la frontera del coneixement en dues àrees principals: la Catàlisi i les Energies Renovables.L'institut també
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Pau Delclòs

L’Escola Pau Delclòs és una escola urbana de llarga tradició, situada al centre de Tarragona. Fonamenta totes les relacions en el respecte mutu i en l
Llegir més