adjustProjectes

Construïm una mirada per capturar els somnis

Institucions Museu del Cinema-Col·lecció Tomàs MallolEscola Àgora

El Museu del Cinema de Girona i l’Escola Àgora formen una bona aliança per fer de la comunicació audiovisual la protagonista d’un projecte educatiu que busca un enfocament competencial del currículum escolar.

Les exposicions i col·leccions, la forma d’organitzar el museu, preparar exposicions i comunicar els missatges que es volen donar i la possibilitat d’experimentar amb codis i narració del llenguatge audiovisual són algunes de les moltes possibilitats que obren aquesta aliança.

L’escola, amb el suport del museu, treballa per educar l’alumnat amb coneixements, habilitats de pensament i instrumentals i amb uns valors que els permeti prendre decisions bones per a ell mateix i per participar en la vida ciutadana. A través de les imatges i de l’origen del cinema, poden comprendre el moment en què vivim, on la comunicació audiovisual té un pes tan important.

 

Aliances

account_balanceInstitucions

Museu del Cinema-Col·lecció Tomàs Mallol

El Museu del Cinema-Col·lecció Tomàs Mallol és una institució permanent, sense ànim de lucre, oberta al públic com un espai de participació cientí
Llegir més
local_libraryCentres educatius

Escola Àgora

L’escola Àgora treballa pel desenvolupament integral dels infants a partir d’un model centrat en l’aprenentatge significatiu i el desenvolupament tr
Llegir més

Equip magnet

Pep Cullell

Formador

Jordi Pons i Busquet

director Museu del Cinema - Col·lecció Tomàs Mallol