local_libraryCentres educatius

Escola Pau Delclòs

Escola Pau Delclos-Magnet
Persona de contacte Coloma Bartra
Adreça Menéndez Núñez, 14.                   43004 TARRAGONA
Telèfon 977 23 43 16
Correu electrònic escolapaudelclos@xtec.cat

L’Escola Pau Delclòs és una escola urbana de llarga tradició, situada al centre de Tarragona. Fonamenta totes les relacions en el respecte mutu i en les normes de convivència. Aspira a la qualitat més alta en tots els aspectes de la vida escolar i cerca l’excel·lència educativa per a tothom, siguin quines siguin les seves circumstàncies familiars, socials o econòmiques.

Cultiva l’esperit científic amb eficàcia i plaer a través de l’aula de ciències i la seva metodologia es fonamenta en el mètode científic, l’experimentació i la manipulació, estimulant en tot moment la curiositat i la generació de preguntes en els infants.

L’escola estimula les virtuts ciutadanes del seu alumnat (responsabilitat, respecte pel proïsme i per l’entorn, civisme, esperit de col·laboració i participació, esperit de treball i iniciativa, etc.) i prioritza la competència lectora , així com l’adquisició d’un alt domini de la llengua anglesa.

Aliances

adjustProjectes

Escola Pau Delclòs:petits científics, grans projectes

Institut Català d’Investigació Química (ICIQ)Escola Pau Delclòs
Llegir més
account_balanceInstitucions

Institut Català d’Investigació Química (ICIQ)

L'ICIQ s’encarrega d’investigar en la frontera del coneixement en dues àrees principals: la Catàlisi i les Energies Renovables.L'institut també
Llegir més

Equip magnet

Contingut relacionat

Magnet suma 15 noves institucions d’excel·lència al programa

Aquest curs s'han incorporat 15 noves institucions d'excel·lència al programa Magnet. Cadascuna d'elles acompanyarà durant 3...
Llegir més

La comunicació, un element imprescindible per explicar el projecte Magnet

Els centres han de compartir el projecte educatiu que duen a terme i explicar com l’alumnat...
Llegir més